Monday, July 20, 2009

Lorong Haji Taib Waktu Siang Adalah Berbaloi Dikunjungi.

Semalam telah luang masa bersama rakan lama bernama Mariam.
Pusing-pusing KL untuk misi rahsia yang menemui jalan buntu tapi masih ada kebaikan sebab akhirnya tahu Plaza GM terletak di mana dan Jalan Raja Laut adalah one way sepanjang-panjang sampai simpang PWTC (T_T)

Sebab nama pun kawan LAMA jadi sembang tak ingat sampai hari ini suara jadi serak-serak basah dan tak jadi puasa sebab tekak masih terasa dahaga akibat bercakap non-stop dari Zuhur sampai Maghrib. Alasan LAMA juga padahal malas nak puasa sebab teringat Nasi Kerabu Awesome makcik dekat ofis.

Okey apa motif entry ni sebenarnya?

Tak ada motif. Saja nak update. :)

Btw, Thanks Yam sebab rajin layan aku yang kesepian di tinggalkan suami.
Siapa lagi nak set appointment saya bujang sepanjang minggu.
(Trying so hard supaya tak rasa sunyi. haha)

4 comments:

mariam said...

cheh..
ingat ker dah ilang suara dah..
rupanya suara still ader lagi..
hehhe.. apa program this week memandangkan ko single nih..;p

aien said...

cesss gi jln tar xnk ajak walaupn sy cume sekangkang kera je dr situ..owh owh i want to book you too for this week,since im kesepian too :(

FatiYahh said...

SIAPA NTAH YANG ON THE WAY BALIK MELAKA????? TAK AJAK KONON!!

aien said...

hahaha on weekends ke? tula sape soh x ckp awal2. org dah budget ths weekend mesti melayan perasaan lonely ni chewah.so tempat yg seswai ialah di rumah yg penuh dgn adik2 yg bisinggg.but actually, suare kak yah yg 10miles pn bleh dgr tu juge boleh menggembirekan ht ku yg duka lara ni hahahahaha rs nk muntah boleh?