Monday, February 22, 2010

Tomorrow is my last day.



Tomorrow is the new beginning.

Friday nak pergi Bandung. Yeay!

Oh shit, budget semua tak buat lagi. Berapa nak kena bawak pun tak tau. Kalau iku hati memangla nak borong seluruh Bandung. Hehe

Okey actually takde ape nak cerita tapi ada dapat sms pulak suruh selalu selalu lah update blog. So kita layannnnn...

Isy rasa loser gile mumbling macam nih.

Oh ye, laptop masih dlm keadaan kritikal. Siapa baik hari nak derma RM500 kat i? Nak repair LCD screen. Takpon kita korek tabung Rania la.. Huhuhuhu.

Okeylah dah penat. Tata.

PS: Sila cari fan page she sells dekat facebook ada banyak beg Coach murah2 utk dijual. Belum berkesampatan update she sell punya blog so upload dekat dan page je. Sila la pergi menjengah.


- Posted using BlogPress from my iPhone

1 comment:

p3@nu+k@caNg said...

samat bejaye yah wlupn pasni akan jobless..tapi pedulik hape..i know u'll find a way to make more money than the rest yg mkn gaji...huuu
samat besopink.jgn teruja smp tanak pulang ye...