Thursday, April 8, 2010

Sepetang bersama Siti Nurhaliza

Okey tak ah tipu je.

Since I am not working ni kan, I think my sister is the happiest person on earth sebab hari-hari dia ajak I teman dia jalan-jalan ukur shopping complex sambil makan makanan yang hebat- hebat (dia belanja) huhu.

So, petang tadi dia ajak pergi Pavillion pulak sebab nak cari kasut walhal dah seminggu jugakla tour One Utama, The Curve, Bangsar Village, sampai ke shoe festival la sbb nak cari kasut punya hal.

Sebagai adik yang baik ( dan bakal makan free lagik) I pun ikut je la..

We had our late lunch @ dome since I was craving for coffee. Last-last dua- dua minum honeycomb rush keapentahnamadia.












Nama semua dah lupa jangan tanya. Yang I igt just Spicy Olio Oglio. Food wise semua adalah sedap.

Dan adalah yang lagi best bila terserempak dengan orang ini sedang having lunch dekat dome jugak.




Wahh suka. To be frank kitorang actually takde la diehard fan Siti ke ape.. Minat la jugak ( siapa tak minat kannnn) but not la sampai hafal semua lagu dia and follow perkembangan dia. Tapi dia adalah memang sangat sweet dan sopan dan baik dan humble. So tetiba nak terjadi diehard fan pulak. Hohoho.

So bila dah jadi diehard fan harusla ada gambar bersama khas untuk menjeleskan orang-orang diluar sana. Heheh.




Ye Siti sgt cantik dan saye sangan gemok dan kakak saya sgt poyo telah dipeluk oleh siti. Jeles jeles tapi takpelah sbb saya rasa saya adalah busuk waktu itu kerana sepanjang tghari telah lari- lari menguruskan fomema maid jadi saya redha.. Heheh

Tapi sebenarnya yang lebih redha adalah kerana kakak dengan baik hati telah memberi ini kepada saya.




Hehe. My 4inch gladiator heels from Charles and Keith yang di idam-idamkan. Hehe.

2 comments:

p3@nu+k@caNg said...

nak jadik adik pn fatin juge boleh?
hehehehhe

sara said...

cis siyes jeles dpt gamba dgn ct..nk jgkkkkk..huhu..