Thursday, August 13, 2009

Sekitar cubaan berniaga kecil-kecilan minggu lepas.





Too tired to blog.

I got gazillions of things lining up don't even have time to breath. Ok not literaly.


Enjoy the pics.


Dua orang business women baru kenal erti penat lelah mendapatkan sesuap nasi. Bluergghhh!!


Support group. Yang perempuan penat lelah berniaga yang lelaki dtg set-up lepas tu lesapppp.



Dah tentu tentu saya bukanlah si kurus berbaju hijau. Sila diet!


Dengan bangga menayangkan hasil titik peluh berniaga yang pertama seawal jam 11 pagi. Seumur hidup 1st time jual something weihhh! Sila bangga bersama.

Anyway, we had fun! Walaupun banyak masa dihabiskan dengan surfing internet, tapi tetap berpeluh sakan sebab panas! Tengah hari hujan pulak tapi takpe semangat harus kental.

Murah hati nak bantu kami menjana pendapatan di samping dapat beramah mesra bersama si empunya blog yang cool ni. (ehem ehem). Datang beramai2 23 August ini di Sunrise Mont Kiara (sila google map sebab malas nak link. hehe) from 10am to 7pm.

NotaKaki:Jom. Jom.Jom.



6 comments:

Reeva Husin said...

best nyaaa.. nampak best je bukak stall sambil lepak-lepak..

:: vErde+hAzizi :: said...

salam babe...

Mr.Doc & I wish U & Family Salam Ramdhan Al-Mubarak...

semoga Ramadhan kali ini memberi seribu keberkatan :D

nurul said...

salam.nak tanyer, mcm mane kalo nk start meniaga kat mont kiara eh? brape fees die? food bole jual tak? mcm cakes and etc.

FatiYahh said...

Mont' Kiara kena booking dulu sehari rental RM100. Boleh contact organizer dia (google sunrise mont' kiara flea merket, contact no saya tak simpan).

Tapi crowd tak ramai la flea market dia so kadang-kadang sakit jugak sebab rental mahal.

If nak try jual food boleh try night market dia every thursday 3pm to 9pm. Rent murah RM30 je. Crowd pun ramai sebab orang balik kerja. Same organizer.

Harap membantu!

Goodluck!

nurul said...

salam fatiyah,
thanks atas info yg diberi..
insya allah nk cube berniaga ni.
curve punyer flea market pernah cube tak?

FatiYahh said...

Curve still dalam waiting list. Susah nak dapat spot sebab ramai. Rental dia mahal lagi from Mont' Kiara but worth it jugak sebab crowd ramai.