Thursday, January 28, 2010

Kata Putus.

I've decided not to continue on my previous post.
Mungkin wajar kalau freak out sendiri sendiri sahaja because I know the husband reads my blog.
He has more things to worry about.

So, let's just focus on the plan and move on.

Sumpah sekarang I rasa loya dan period dah sebulan lewat.
Isk. Ngeri nak bayang kemungkinan dan tak tersampai hati nak beli test kit.
Takut takut kalau yang dikhuatiri benar-benar terjadi.

Harap-harap semua ni sebab stress.
Lagi pun sekarang rambut gugur menggila jadi pasti sebab stress.
Ya. Pasti.

Okey. Bye.

5 comments:

mariam said...

hehehe..
anyway good luck...;p

Anonymous said...

dpt baby baru apa slhnyer..murah rezki nama nyer tu yahh...good luck ek

En Suami said...

lov u..

p3@nu+k@caNg said...

ko dpt la tmn amal weh..lahir same2..hehehe

B|itHeGaL said...

nyum2.. gud luck gak ah.. heheh...