Friday, September 11, 2009

H1N1, is it over?

Macam ada kemungkinan nak kena balik opis balik je..

We'll see.

Today is Friday! Yahoooooooo!

Shopping raya langsung tak buat lagi.
Kuih raya tempah 1 je. Hahaha. Berjimat cermat betul tahun ni.

On a different matter, semalam baru sign facility agreement untuk rumah hari tu..
I know.. lambat kan?
Padahal letter of offer dah sign from June lagi weh then ada amendment on July tapi September baru lawyer call nak suruh sign agreement.
Risik punya risik turn out the banker yang lembab nak mati padahal kitorang gigih call dia frequently la jugak tanya status.
Heisssyy!

Takpe yang penting banyak pengalaman dapat kutip. Tu yang penting kan?

So right now baru nak proceed repair apa yang patut maklumlah beli rumah auction je bukan rumah baru.... Itu la sebab raya tak berapa nak sakan sebab pikir cost baik pulih & harusla semangat nak decorate rumah kan.

Jadi raya pakai je lah baju 3 tahun lepas sebab orang mesti dah lupa aku ada baju tu so orang mesti ingat baju baru.

Dem it! dah bagitau kat sini mampus satu dunia tahu aku raya pakai baju 3 tahun lepas (T_T)

Notakaki: En. suami sila jadi kasihan pada saya dan ajak shopping raya weekend ni ( entry ada makna ni)

1 comment:

En Suami said...

jom soppin? ahad ok dear? pompuan nih nak kena ajak ke soppin???