Thursday, September 17, 2009

Mana tempat makan best kat KL yang cheap cheap?

Hari ni nak bukak puasa dekat luar dengan kesayangan saya Aien.

Dia ajak gi Ole Ole Bali tapi baruuu je pergi last month so tak rasa nak pergi lagi sebenarnya...

Since dah lamaaaaaa sgt tak makan luar yang hebat2 dan best2 (isk sedih pulak), boleh tak korang tolong suggest tempat makan best yang tak men-damage-kan wallet kami???

PLEASE..... so that I can persuade her to go somewhere else.. Hehe

4 comments:

mr husband said...

aku cinta aku sayang kamu

En Suami said...

Restoran Cozy Corner
Lot 266-271, 1st Floor
Ampang Park Shopping Centre
Jalan Ampang
Tel: 603-2161 5649

mariam said...

makanan arab kat ampang..
best..
buffet rm40 jek..
makan seberapa mahu..
dessert dia sedap...

aien said...

wah siap post dlm blog.i feel so special.abg pica,i know how to get there sbb boleh jalan kaki saje :)tp kt bangsar lg senang sbb boleh blk rumah tross.hehe.