Wednesday, September 16, 2009

Sumi Jelly!

So, confirm kena balik opis balik maybe this Friday dah nak angkut balik segala desktop bagai (iye company aku kedekut still pakai desktop). After raya berkampung la balik di opis..

Blog update? Hopefully berupdate la ye.. Walaupun langsung takde faedah blog ni tapi layan je la.

Anyway, semalam en suami mengajak ber-shopping raya padahal ahad lepas dah pukul abes dah sebab katanya dia suka je nak memanjakan isteri dia ni.. Auuuuwww sweet gittew. Sebab last week dapat beli selai je baju raya I yang lain-lain semua si kecik tu punye. Isy. Not fair la kononnye tapi semalam alih2 buat rugi duit minyak+toll+parking je pergi OU sebab satu benda pun tak terbeli.

Masalah biasa, baju cantik bila pakai tak cantik sebab perut jelly ni. Isyyyy.. Walaupun dah kurus sikit (ecececeh) tapi still jelly tu tak dapat nak buang. Mummy yang kurus2 di luar sana, apakah rahsia nak buang perut jelly ni. Help!

What ever pun, semangat raya dah datang ni. Hehehe. This year will beraya kat umah mertua dulu then raya ke-2 or ke-3 baru pergi kelantan jumpa my family kat sana sebab they all raya pertama dah bertolak ke Kelantan jumpa nenek I.

So Reeva, mari kita beraya bersama? hehe.

3 comments:

Cute And Naughty Action that Developed into Attraction said...

hehhehe! kak yah!
akk dh kurus skit pe..
btol nih..

alahai~sy nih yg mencari tips nk kurus balik.. uuuu~

FatiYahh said...

kamu gemok ke? Biasa je akak tgk.
hehe

Reeva Husin said...

Hehe.. I pon jelly belly :) but harus sorok baekkk punya. Hehe.. Alaa.. pesal balik lambat sangat? We, first flight second raya, dah cabut balik kl :D Tunggu family Rania buat open house je lah.