Monday, December 14, 2009

Closer and closer..

Dah bagi contest lepas tu menyepi pulak ye?


Mahap I busy yang melampau sekarang nih. Maklum I kan celebrity. Malas nak explain busy kenapa tapi bukannye ada orang nak tahu pun.

Back to the subject, inilah yang berlaku pada malam kejadian.

Hoho. Siapa yang teka I pergi money changer adalah betul. Malam tu baru nak tergedik-gedik tukar USD padahal dah lama plan. Sayang la nak tukar sebab macam kedekut sebenarnya nak keluar duit. Haha. Tapi last-last tukar jugak time tu rate dah 3.4 padahal masa plan dulu rate 3.3 je padan muka. Tu lah orang kedekut selalu rugi. Eh eh macam lain je peribahasa.

Ha, ini adalah pemenang dia. Selamat dah dapat habuan sabtu lepas. Ni lah juga pembaca tegar itu. haha. minat betul you dekat I ye? Pagi-pagi lagi dah dapat sms dari dia. Maklumlah.. dia kan boleh baca je takleh komen. Ingat nak disqualified tapi tak sampai hati pulak sebab jawapan yang diberikan adalah tepat. Yang lain-lain mahap jawapan kurang tepat.. Reeva, jawapan you betul tapi lambatla.. nanti I buat contest lagi hadiah lagi best okeh?

Itulah planner yang di agung-agungkan. Selamat dah terperuk atas almari dekat rumah. Isy, tak sabar tunggu 2010 nak guna. hahah. Btw, sabtu tu pagi-pagi dah bangun sebab hari lahir budak berbaju kuning tu. Dapatlah buat surprise sepet lagi mata dia bangun tidur tiup lilin. hehe.
Mereka2 yang menjayakan rancangan. :)

2 comments:

Reeva Husin said...

Lerhhh.. If camtu, kasi planner 2010 starbucks as a gift pon.. I okay je. Hahaha.. Defeat the purpose laa kan?

FatiYahh said...

Wahhh... Kenottttt. Hahaha