Tuesday, December 1, 2009

Toffee and nut and latte

Why is the taste is different from the last time I had it? Ni tak rasa cam coffee pun, macam Nescafe ada lah. Dah la the husband and the daughter dah start snoring. Isk. Mengantuk pulak dahh..

We just got back from Sunway Medical Centre. Si kecik belah kiri tu warded pulak sebab coughing and wheezing. That is my nephew-my SIL's son. Yang tembam belah kanan tu menyibuk je lebih. Makin hari makin tembam aku tengok. hehe.
Anyway, the hospital was quite nice... Parking banyakk. Taklah macam DSH nak pergi pun takde mood. Yang nak melawat lagi lah takde mood. But, SMC ni jauhla from our house. Nak tak nak DSH jugak yang paling dekat. But I don't know la about the doctors, ok ke tak. Kalau kat DSH tu dah tau dah mana yang best mana yang tak. Ok melalut pulak which mengingatkan saya bahawa saya belum bawak Rania pergi injection. haha. Dah due hampir 2 bulan nih. Baddd mother. Badddd mother.


Ha, ni lagi satu budak tembam tahap maksimum dah ha. Gym pergi hari-hari pun belum tentu kurus. Tadi timbang naik 2 kilo. Gilo! Tapi rasanya weighing scale tu rosak la,, Mana mungkin raya sehari je dah naik 2 kilo? Tak mungkin kannnnnnnn..

Alamak stress betul bila tenung-tenung. Bila nak kurus nih?

Eh eh sebelum lupa, I am searching for kelas menjahit dekat area KL preferably city centre or Damansara area. Any idea?

Got to go. Geram lah tgk semua orang tido. Isk.

9 comments:

:: vErde+hAzizi :: said...

u dah kurus laaaaaa..ape yg gemuk nyeeee :D

FatiYahh said...

Verde: Kegemukkan berkumpul di bahagian perut sahaja. hehe. Tu yang lagi susah nak tururn tu.

aien said...

i want toffee nut latte too!

FatiYahh said...

cannnn...come be my model! Today until friday my parent xde.

aien said...

oh really? nk crush over!!!hehehe tudung batch baru dh siap jahit ke? how's business going? nnt dh maju,sile blanje model yg byk bjase ni chewah! haha

FatiYahh said...

jom jom

business maju tapi tak berkembang. hahah.
Baiklah kalau berkembang maju nanti akak jadikan kamu shareholder. huhu

En Suami said...

sadly Starbucks coffee doesn't affect me.. sob.. need to have double shot latte maybe.. sorry dear..

FatiYahh said...

*silent mode*

Naemmommy said...

yah...
ape rania makan sampai buncit camtu?
aiman pulak semakin kurusss nih. dah tatau nak sumbat ape hehe

weh betull tu..aku rasa timbang berat ko tu rosak. macam aku punye. takkan berat 52 tak turun2 dah berbulan2 kan? :p