Wednesday, December 9, 2009

Free Starbucks coffee anyone?




What we were doing here?



Just cam-whoring in the middle of the mall?

Jalan-jalan then pay parking ticket then go home?



Teman budak ni yang tak pernah makan ayam penyet? Kesian...


Atau saja gedik nak berjalan sebab nak tayang beg baru. Hoho. Sempat.....

Open contest sila teka apa kami buat di sana? You will be given a solid 24 hours to provide a correct answer. Contest ends Thursday at 3.25am. hohoho

Haha. Whoever the 1st to guess the correct reason will get "one day beramas mesra dengan blog owner di Starbucks pilihan anda (KL & Selangor sahaja harap maklum)". Minuman akan dibayar oleh blog owner. Cubaan pathetic nak dapat satuuuu je lagi stamp untuk dapatkan 2010 planner. Sumpah semua orang yang dekat dah nak muntah kena paksa minum starbucks coffee dengan I.

Clue: Ada kena mengena dengan my wishlist.

P/S: Sumpah yang masuk contest ni nanti mesti Aien dengan the husband je kot. hahaha.

7 comments:

Naemmommy said...

errmm.. : ko pegi maxis sebab nak grab iphone satu!!

p/s: boleh teka banyak kali x? :p

:: vErde+hAzizi :: said...

coz nak pegi STARBUCK laaaaaaaaa!!! hehehehe...
main belasah je jawab nie

trah said...

salam...
nk teka blh?
g bli iphone kot...hehe

p3@nu+k@caNg said...

jgn kate g minum air tersebut lagik
huhuhuhu....

Reeva Husin said...

Ntah la.. mesti pegi sebab nk minum kat Starbucks kan. Kata nak collect stamp for 2010 planner. Tapi, if tengok gambar tu.. macam pegi kat money changer jekk.

En Suami said...

Reeva nye observation sgt bagus ok.. salute!!

nadot said...

scarf ko sgt cantek..msti ko dpt scarf tu dr org yg sgt cantek juge...hohoho